zondag 4 maart 2012

Opening soon, Mama Shelter in Marseille

Sinds 2008 kan je in Parijs chic & cheap overnachten bij Mama Shelter. Dit hippe hotel heeft een bijzonder cool interieur met quirky details en is mede ontworpen door Philip Starck. Alle kamers (er zijn connecting rooms!) hebben super faciliteiten zoals Apple i Mac, televisie, Internet en CD/DVD speler. Het hotel heeft al diverse awards op zak en is ook nog eens kindvriendelijk! De Franse keuken is delicieuse en de Mama Pizzeria is favoriet bij de kids.



Vanaf 12 april a.s. opent Mama Shelter Marseille haar deuren.
http://www.mamashelter.com/

Marseille is natuurlijk geen Parijs maar enfin de “bad boy city” ligt wel aan de Côte d'Azur en is in 2013  culturele hoofdstad van Europa. De stad heeft een levendige filmindustrie. De film La Graine et le Mulet (2007) over een familie van Noord-Afrikaanse komaf in Marseille is een must see!







De zuidelijke havenstad is een mix van culturen met zowel trendy restaurants, nieuwe hippe hotels, de beste couscous en een “Marrakech feel”. Geniet van een echte bouillabaise en vergeet niet Savon de Marseille mee te nemen en te shoppen bij American Vintage (de naam doet anders vermoeden maar uit Marseille!) http://am-vintage.com/ en Sessun http://www.sessun.com/.

Maak tot slot een boottocht langs de calanques vanuit Marseille of het nabijgelegen mooie Cassis.




Voor meer stijlvolle en kindvriendelijke adressen zie een van mijn favoriete Franse websites
http://www.mylittle.fr/mylittlemarseille


Geen opmerkingen:

Een reactie posten